Crăciun, spune-mi o poveste!

     Având în vedere interesul din ce în ce mai scăzut faţă de problema copiilor abandonaţi, defavorizaţi de societate, dorim să venim în întâmpinarea problemelor acestora, dăruindu-le cele necesare pentru un trai decent.

     Acest proiect se desfăşoară în perioada sărbătorilor de iarnă pentru că este perioada cadourilor, când lumea dăruieşte necondiţionat şi îşi oferă suportul celor aflaţi în dificultate, aşa cum sunt copiii de la Centrul de Primire în Regim de Urgență „Cireșarii” Ploiești .

     AEGEE Ploiești își propune să sprijine acești copii, care uneori sunt luați de pe stradă sau din familii în care au fost maltratați, pentru a li se oferi un loc mai bun, destinat dezvoltării lor. Deoarece acest centru nu beneficiază de bunuri materiale suficiente și bugetul alocat pe zi nu acoperă nevoile copiilor, dorim să le oferim ajutor pentru a le îmbunătăți condițiile de trai.

Obiectivele principale ale proiectului sunt reprezentate de strângerea fondurilor necesare îmbunătățirii condițiilor de trai ale copiilor, strângere de bunuri alimentare și materii prime (ulei, făină, zahăr ș.a.), strângerea materialelor cu scop educativ și didactic, în special materiale sportive destinate noului sediu al centrului ce se află în renovare, strângerea materilalelor de igienă personală și curățenie si, nu in ultimul rand, petrecerea Crăciunului alături de copii, organizând o serbare în cadrul căreia unul dintre membrii AEGEE Ploiești va interpreta rolul lui Moș Crăciun, astfel încercând să insuflăm spiritul sărbătorilor acestor copii defavorizați.

Pentru atingerea acestor obiective, AEGEE Ploiești organizează Vineri, 14 decembrie, ora 13.30 la UPG Ploiești în sala IP1 un mic colț de cinema. Filmul care va rula se numeste „How the Grinch stole Christmas!”, iar intrarea va consta în rechizite, hăinuțe, jucării sau bani. Vă așteptăm cu drag !

Având în vedere faptul că Centrul reprezintă primul contact al copiilor cu Instituții

le de Asistență Socială, finalitatea proiectului presupune sprijinirea Centrului care le oferă o altă perspectivă asupra vieții acestor copii.

Articol ,,Crăciun, spune-mi o poveste!” de Gavrilă Robertina

,,Crăciun, spune-mi o poveste!”

,,Crăciun, spune-mi o poveste!”

Afiş realizat de Mădălina Matei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s