Join AEGEE

Daca vrei sa te inscrii in Asociatia Studentilor Europeni AEGEE Ploiesti, ai ajuns in locul potrivit. APASA-MA pentru a te inregistra.

3 thoughts on “Join AEGEE

 1. Buna tuturor!

  Ma numesc Roxana si in cateva cuvinte as dori sa descriu intentia mea de a face parte din grupul AEGEE. In perioada studentiei am activat intr-un ONG al studentilor din Administratie Publica, a fost o experienta noua din care am invatat multe, avand ocazia sa pun in practica notiunile teoretice dobandite la facultate. Apoi devenind membru CPECA Prahova, am reusit sa leg noi prietenii si sa ma implic in activitati de prevenire in scoli generale si licee. As dori sa devin membru AEGEE pentru a invata lucruri noi, pentru schimb inter-cultural, pentru a impartasi cu ceilalti colegi ceea ce am invatat si ceea ce putem invata impreuna. Proiectele pe care le demarati sunt inovatoare dar au si rolul de a deschide noi orizonturi pentru studentii ploiesteni. Va multumesc si astept raspunsul vostru cu privire la selectia pentru interviu.

  O zi faina!
  Roxana

  • Buna Roxana! Ne bucuram sa avem alaturi de noi oameni atat de entuziasmati ca tine! Te asteptam in echipa, sa ne unim abilitatile, calitatile si dorintele si sa facem ceva minunat!

   O zi senina! Mia.

 2. Frumos. Atat pot spune in cuvinte. Pentru restul lucrurilor vazute la voi pe blog nu am cuvinte. Felicitari si salutari din partea echipei AEGEE-Iasi. Sper sa ne intalnim la AGORA.

  O zi frumoasa! Dan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s