Aegee Ploieşti

este o organizație studențească europeană interdisciplinară, non-profit și non-guvernamentală, independentă din punct de vedere politic, înființată în Ploiești pe 23 august 2010. Ne număram printre cele 250 de antene (filiale) din 40 de țări de pe tot cuprinsul Europei,  AEGEE înregistrând aproximativ 17.000 de membri.


Misiune, Obiective și Valori


AEGEE-Ploieşti își asumă misiunea creării, întreținerii și promovării activităților de voluntariat, într-un cadru propice dezvoltării personale și profesionale, prin stimularea comunicării, difuzarea informației și încurajarea inițiativei în rândul tinerilor, într-un mediu multidisciplinar, cu impact atât la nivel local, cât și european.

AEGEE-Ploieşti promovează valorile europene, propunându-și să îmbunătățească astfel gradul de informare și activitatea de cercetare a studenților, într-un cadru bazat pe cooperare, toleranță și respect reciproc.

Prin organizarea unor evenimente locale, conferințe, schimburi între studenți, sesiuni de formare, școli de vară și de iarnă, AEGEE Ploiești își propune să contribuie la crearea unui cadru propice schimburilor de experiență și cunoștințe, să stimuleze inițiativa tinerilor, să faciliteze tinerilor accesul la informație.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s