How to really use business! By AEGEE – Ploieşti

 

Salutare!

De ce un astfel de eveniment? În ultimii ani tendinţa de emigrare a tinerilor absolvenţi din Romînia a devenit din ce în ce mai acută, din varii motive: unii caută aventură, alţii faimă, însă cei mai mulţi sunt în căutarea unui trai de viaţă mai bun.

Tocmai de aceea, AEGEE – Ploiești are plăcerea de a organiza How to really use business, un seminar în care traineri din Germania și S.U.A., două țări mult râvnite din perspectiva pieței muncii și a posibilității de angajare, ne vor prezenta situația reală, cu plusurile și minusurile aferente și ne vor răspunde la întrebările care ne macină! Mai mult, aceștia ne vor spune cum să îți deschizi propria afacere, cât de greu este și, mai ales, cât este de probabil să reușești!

Vă aşteptam cu mic cu mare în zilele de 24 şi 25 noiembrie la UPG Ploieşti pentru a afla mai multe despre posibilităţile de angajare din străinătate!

De asemenea, ne puteţi gasi şi pe Facebook la adresa http://www.facebook.com/#!/events/115338245246197/ .

Pentru înscrieri completaţi urmatorul formular: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE93WEdVMGZUaG16cWVoTlBPOGQzZUE6MQ

Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s